FIREkreativ

Ønsker du å prøve dine kreative evner og få mer kunnskap om spennende fagområder?

Alle våre kreative kurs gir deg nyttig kompetanse enten det er på hobbybasis eller i skole/jobbsammenheng.

Ingen forkunnskap eller utstyr er nødvendig for å delta på noen av kursene våre.

Kursene strekker seg over 5-6 uker.

Våre aktiviteter

FOTO

Fotografering er en populær hobby og på våre kurs utvikles kunnskapen til et nytt nivå. Tema på kursene er elementær fototeknikk, kunst, natur, portrett, reportasje og redigering. Vi tilpasser gjerne også tema etter ønske fra deltagerne. Vi har utstyr til utlån for de som trenger det.

VIDEO

Video er den mest populære formen for formidling. Kurset tar for seg manusskriving, filming og redigering. Vi skreddersyr kursene til deltagerne, og vi har utstyr til utlån til de som trenger det.

GRAFISK DESIGN

Grafisk design er nyttig kunnskap til alle som trenger å publisere ord og bilder på en elegant og ryddig måte. Du lærer om komposisjon, fargelære, skrifttyper og Adobe-programmer. Nyttig for å kunne lage invitasjoner, plakater, enkle trykksaker og ikke minst jobbsøknad og CV.

SKRIVEKURS

Dette kurset er populært og hjelper deg å formidle tanker i form av små historier, noveller og dikt. Å forbedre evnen til skriftlig kommunikasjon er en viktig kompetanse å ha med seg videre.

FIREkoret

FIREkoret er en arena for alle som har en sangfugl i magen. Så synger du i dusjen, i bilen eller inni deg, så er FIREkoret en bra plass å begynne. Koret øver hver uke.

PODCASTING

Dette er en utmerket måte å formidle tanker og ideer. På kurset går vi igjennom alt fra tema, lydopptak, redigering til publisering. Alle kan være med og ingen forkunnskaper trengs.

MUSIKKDESIGN

Her får du god innsikt i lydproduksjon ved hjelp av data-programmer. Om du liker musikk og lydlegging til film er dette kurset for deg.

Hva får du ved å være med i FIREkreativ

Vi arbeider med kreative fagområder i en sosial og inkluderende setting.

Vårt mål er å overlevere dypere kunnskap og teknikker på en lettfattelig og morsom måte. Vi legger opp til at alle kan være med, enten du er nybegynner eller mer avansert.

Det er bevist at kreativitet bedrer din mentale helse, og fordi om det faglige innholdet står høyt hos oss, er det likevel viktigst at vi har det morsomt og koser oss med det vi holder på med.

Vi har åpne dager hvor alle er velkommen, og vi har kurskvelder som krever påmelding.

Ta gjerne kontakt med oss for en prat omkring dine ambisjoner og kreative gjøremål. 

PS: Videoen viser et eksempel på ressurser du vil få tilgang til ved å melde deg inn i vår Facebook-gruppe.

 

Hei, visste du at FIRE har et eget kor?

 Bli med å syng med oss! Alle er velkommen. Du trenger ingen forkunnskaper i sang. Du trenger ikke en gang å kunne synge! Her vil du få muligheten til å finne din egen stemme i trygge og åpne omgivelser. Vi har to fantastiske instruktører med veldig interessante bakgrunner. Les mer om de her, og ta gjerne kontakt hvis du kjenner at du har en sangfugl i deg som venter på å få fly.

Share This