FIRE

Stiftelsen Ett Skritt Videre

Wenche Slemmelid-Olsen og Terje Stølan jobbet begge innen rusomsorg. De så et økende behov for et fritidstilbud for folk som ville ta, ett skritt videre. I 2008 startet de med en fotball, mye iver, tid, og en liten gjeng fotballspillere.

– Vi skjønte raskt at vi var inne på noe. Over ti år senere er FIRE-huset sentralt i Trondheim et sted å komme til for faste treninger i et trygt og rusfritt miljø. Det samme finner man på avdelingene i Stjørdal, Molde og i Kristiansund. Både Terje og Wenche har for lengst sluttet i sine faste jobber, og driver FIRE på heltid med totalt 18 ansatte. Stiftelsen er støttet av blant annet Helsedirektoratet, Gjensidigestiftelsen og frivillige bidragsytere. I fjor var over 600 personer med forskjellige utfordringer en del av FIRE-miljøet, og stiftelsen vokser.

FIRE arrangerer fotballcup, samlet sykling av Birkebeineren, langrenn, klatring, friluftsliv og FIREarbeid. – Vi hjelper folk ut i jobb, og gir dem tilhørighet.

– Hos oss topper vi aldri laget, alle skal med. Det er kun to kriterier for å være her hos oss; rusfri og positiv, og vårt neste mål er at FIRE skal bli landsdekkende, sier Terje og Wenche.

Vår visjon: Alle mennesker får dekket sine behov for fritidstilbud, utdanning, bolig, arbeid og nettverk i et trygt og rusfritt miljø.

Organisasjonsnummer: 915 639 178

Gründerne

Ta gjerne kontakt med en av oss om du lurer på noe

Wenche Slemmelid-Olsen

Leder, FIRE Stiftelsen Ett Skritt Videre

Har overordnet ansvar for utvikling av Stiftelsen. Er kreativ og har mange jern i ilden.

wenche@ettskrittvidere.no

40 467 076

Terje Stølan

Faglig leder, FIRE Stiftelsen Ett Skritt Videre

Vernepleier og bålekspert. Ansvar for FIREtrondheim

terje@ettskrittvidere.no

99 617 930

Administrasjon

Rita Johnsen

Administrasjonssjef, FIRE Stiftelsen Ett Skritt Videre

Holder struktur og har kontroll på det meste.

rita@ettskrittvidere.no

92 411 048

Få sporadiske nyheter fra oss i FIRE