FIREsport

Vi driver med mange sportslige aktiviteter, og det sosiale står i sentrum av dem alle. Aktivitetene foregår faste tider på dag- og kveldstid. Vi reiser også ofte på helgeturer og spesielle arrangementer. Sjekk de nåværende ukeplanene her.

For bare 200 kroner i året kan du bli medlem i FIRE og dermed ha tilgang til alle våre aktiviteter.

Våre aktiviteter

FOTBALL

I FIREfotball har vi fokus på fairplay og fotballglede. Vi har trening hver uke. På vinterstid trener vi Cageball, mens vi om sommeren trener på kunstgress. Vi arrangerer egne cuper og deltar i 7er fotball i bedriftsserien.

KLATRING

Vi trener hver uke hele året. Vi driver for det meste med buldring, men klatrer tau innimellom. Alle kan delta uansett ferdighetsnivå. Vi har alt du trenger av utstyr til utlån. Om våren har vi noen turer til nærliggende klatre/buldre-felt. Vi har en årlig klatretur hvor vi reiser til en kjent klatre/buldredestinasjon.

SYKKEL

Vil du oppleve markas mange pærler fra sykkelsetet? I FIRE har du mulighet til det 2-3 ganger i uka. Vi deler opp i to grupper, høygir og lavgir. Begge gruppene trener i ca to timer, men lavgir har flere pauser, sykler litt kortere og roligere enn høygirgruppa. Vi sykler med terrengsykler på ulike underlag; grus, skogsveier, stier og asfalt. Målet for noen er Birken eller et annet ritt.

GRUNNTRENING

Dette er treningen med formgaranti, om man møter opp regelmessig vel og merke. Treningen varer i en time, og inneholder løping i form av ulike intervaller og enkel styrketrening. Dette er treningen for deg som enten er helt i startgropa eller deg som ønsker å spisse formen i et sosialt felleskap.

SKI

Ski er kanskje en av de fineste treningene. Vil du oppleve marka i måneskinn med snøtunge trær, eller en søndagstur i markas lange løypenett? Vi har trening to dager i uka og en av disse er en lengre søndagstur. Nivået er variert, fra nybegynner til rimelig sprek. For mange er skirenn et mål for sesongen.

FRILUFTSLIV

Vi drar på ulike frilufts-turer som toppturer, fisketurer, skiturer og teltturer . Hovedfokuset vårt er sosialt samvær, ofte rundt et bål. Vi har det meste av utstyr til utlån.

VOLLEYBALL

Vi har trening hver uke. I vinterhalvåret trener vi innendørs. Om sommeren spiller vi sandvolleyball på forskjellige arenaer rundt om i Trondheim. Vi har fokus på spilleglede. En super arena for deg som har lyst til å spille volleyball.

GOLF

Golf er en aktivitet som du kan holde på med og forbedre deg i, praktisk talt resten av livet. Det krever litt tålmodighet å komme i gang , men når du er over den første terskelen er det en fasinerende og sosial aktivitet. Vi trener golf hele året og om vinteren er vi innendørs på golfsenteret.

YOGA

Hver uke tilbyr FIRE yoga. Yoga handler om å være til stede her og nå. I yoga er det fysiske og mentale likestilte dimensjoner. Fysisk trening, mindre stress og indre ro er målet.

FRISBEEGOLF

Dette er en sosial aktivitet. Vi trener en gang i uka, og du trenger ingen forkunnskaper for å bli med. Idretten er i sterk vekst og drives på et stadig høyere nivå, men mottoet er fortsatt ”Most Fun Wins”.

Vi lager, og deltar ofte på forskjellige arrangement

Det er ikke bare de faste aktivitetene du kan få tilgang til ved å være med i FIRE. Vi både arrangerer og deltar på flere aktiviteter.

I videoen kan du se hvordan vårt årlige FIRE triatlon foregikk. Vi har også vært med på blant annet Birkebeinerrittet, Renfjellsrittet, Storlienrennet og Tordenskjoldløpet! Dette er frivillige aktiviteter som mange av våre medlemmer har trent seg sakte men sikkert opp til.

Men, det ikke noe forventningspress og hard konkurranse i FIRE. Det viktigste er at vi har det gøy sammen. Vi er en gjeng som skal inspirere og motivere hverandre til å komme Ett Skritt Videre.

Alle er velkomne i FIRE uansett nivå. Samholdet, trivsel og det sosiale står i sentrum.

 

Share This