FIREsmart

FIREsmart er et tilbud på dagtid.

Vi tilbyr faste treninger, som grunntrening og yoga, samt spennende foredrag med workshops i grupper og individuelle samtaler.

I FIREsmart jobber vi systematisk og målrettet med endringsarbeid, hvor målet er bevisstgjøring og aktiv deltagelse i egne liv.

Vi har workshops på onsdag og trening på mandag og fredag.

FOREDRAG OG WORKSHOPS

FIREsmart har spennende foredrag og workshops i grupper. Her jobbes det med tema vi synes er viktig for mestring av hverdagen, i tillegg til bevisstgjøring og aktiv deltakelse i egne liv.

GRUNNTRENING

Grunntrening har fokus på styrke og kondisjon og er en flott måte og komme i gang med trening sammen med andre. Vi har proffe instruktører som tilbyr egne gruppetreninger for FIRE ute på treningssenter.

YOGA

Hver uke tilbyr FIRE yoga. Yoga handler om å være til stede her og nå. I yoga er det fysiske og mentale likestilte dimensjoner. Fysisk trening, mindre stress og indre ro er målet.

LUNSJ

Én dag i uka inviterer vi til Lunch. Her kan du få et enkelt måltid med god næringsrik mat For en symbolsk sum kan du spise godt i hyggelig selskap. Her kan du møte gamle venner eller få noen nye.

Share This